Hunajaista fenkolia

  • 10 min Työaika
  • 25 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

7 arvostelua. Keskiarvo: 4.1/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 2 salaattifenkoli
  • 1 l vesi
  • 2 rkl öljy
  • 1 rkl hunaja
  • suola
  • mustapippurirouhe

Salaattifenkoli on lempeän makuinen ja sopii erityisesti kalan seurana tarjottavaksi. Sen tuoksu ja maku tuovat mieleen aniksen, sillä se sisältää samaa aromaattista ainesta kuin anis. Esikeitä halkaistu fenkoli, mausta ja grillaa kaunis paistopinta grillissä.

Hunajaista fenkolia
2-4 annosta

2 salaattifenkolia
1 l vettä
2 rkl öljyä
1 rkl hunajaa
ripaus suolaa
mustapippuria myllystä

Poista fenkolista tilliä muistuttavat lehdet.
Halkaise fenkolit ja poista pala kantaa. Keitä fenkolia kiehuvassa vedessä noin 15 minuuttia.
Jäähdytä.

Sekoita öljy, hunaja, ripaus suolaa ja mustapippuria keskenään. Sivele fenkoli seoksella kauttaaltaan kevyesti ja anna maustua puoli tuntia tai enemmän.

Grillaa fenkolit kuumassa grillissä molemmin puolin käännellen.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä