Pastaa pekoni-pinaattikastikkeessa

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- tagliatelle pasta
- vesi
- pasta
- pekoni
- sipuli
- valkosipulinkynsi
- ruokakerma
- pakastepinaatti
- suola
- mustapippuri
- emmental-raaste
Pastaa pekoni-pinaattikastikkeessa
300 g tagliatellea
3-4 l vettä
2 tl suolaa
kastike:
175 g pekonia
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
2 dl ruokakermaa
175 g pakastepinaattia
1 tl suolaa
0,5 tl mustapippuria
1dl Emmental-juustoraastetta
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta se. Leikkaa pekoni ohuiksi suikaleiksi, kuori ja hienonna sipulit. Ruskista hienonnettu sipuli, valkosipuli ja pekoni paistinpannussa kuumassa rasvassa käännellen. Lisää kerma, pinaatti,suola, mustapippuri ja juustoraaste. Keitä kastiketta hiljalleen kymmenisen minuuttia, tarkista maku. Sekoita pekoni-pinaattikastike kattilassa pastan joukkoon ja tarjoa kuumana.