Mustikkacurd -mustikkatahna

  • 10 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
mustikkacurd
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

7 arvostelua. Keskiarvo: 3.9/5

Ei arvosteluja

Bonne logo vaalea Bonne logo

Kaupallinen yhteistyö Bonne

Sitruuna- ja limetahnat on jo nähty. Mitäpä jos valmistaisit tämän upean levittyvän tahnan vaihteeksi mustikasta? Bonne Mustikkasose antaa täyteläisen maun ja upean värin ja valmistuskin on helppoa. Valmista mustikkacurd ja tarjoa vaikka paahtoleivän kanssa, pullaviipaleelle sipaistuna tai levitä kakun tai kääretortun väliin. Vaihtoehtoja on loputtomasti! Tästä annoksesta riittää ystävällekin jaettavaa. Kokeile!

Advertising information

Ainekset

purkillinen annosta
  • 5 dl Bonne Mustikkasosetta
  • 1 limen raastettu kuori
  • 1 limen mehu
  • 2 dl sokeria
  • 2 kananmunaa
  • 2 kananmunankeltuaista
  • 3 rkl maizenaa (+ ½ dl vettä)
  • 50-75 g suolatonta voita

Valmistusohje

  • Laita mustikkasose kattilaan.
  • Pese lime hyvin ja raasta kuori joukkoon.
  • Purista limen mehu kattilaan.
  • Lisää sokeri, rikotut kananmunat ja kananmunankeltuaiset.
  • Anna kiehua hiljalleen usein sekoitellen noin 7 minuuttia.
  • Laita sitten maizena ja vesi juomalasiin ja sekoita.
  • Valuta maizena -seos höyryävään liemeen koko ajan sekoittaen ja sekoita hiljalleen kunnes maizena on kypsentynyt noin 3 minuuttia.
  • Ota kattila pois levyltä.
  • Laita joukkoon nokare kerrallaan voita ja sekoita, kunnes se sulaa joukkoon.
  • Nosta seos jääkaappiin jäähtymään.
  • Tarjoa jäähtyneenä.
  • Säilytä mustikkacurd jääkaapissa kannellisessa lasipurkissa.
mustikkacurd

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä