Kantarelli-härkiskastike
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 25 g voita
- 1 l kantarelleja
- 2 kesäsipulia varsineen
- 125-250 g härkistä
- tuoretta timjamia
- 2-3 rkl vehnäjauhoja
- 4 dl kermaa tai kerman kaltaista valmistetta
- suolaa
Valmistusohje
- Sulata voi pannulla.
- Lisää kantarellit ja hienonnettu kesäsipuli varsineen.
- Kääntele hetki, kunnes sienet pehmenevät.
- Lisää härkis ja tuoretta timjamia maun mukaan. Kuumenna.
- Sekoita vehnäjauhot ja kerma tai kerman kaltainen valmiste keskenään ja valuta pannulle.
- Anna kiehua miedolla lämmöllä noin viisi minuuttia.
- Mausta valmis kantarelli-härkiskastike suolalla.
- Tarjoa seuraksi uuden sadon perunoita.
- Vinkki! Mausta kastiketta pienellä määrällä hienonnettua chilipaprikaa
