Bearnaisekastike

  • 10 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Bearnaisekastike
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

230 arvostelua. Keskiarvo: 3.5/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Bearnaisekastike on liharuokien kanssa tarjottava kastike, jonka valmistus on ennakkoluuloista poiketen helppoa. Mikäli et omista haudekattilaa, varaa kaksi pientä kattilaa, joista alle jäävä on aavistuksen ylempää suurempi.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 4 kananmunan keltuaista
Mausteliemi:
  • 1 dl vettä
  • 1 pieni sipuli
  • 2 rkl valkoviinietikkaa
  • 3-4 valkopippuria
  • 150 g voita
  • kuivattua rakuunaa

Valmistusohje

  • Mittaa mausteliemen ainekset kasariin ja anna kiehua, kunnes liemi on haihtunut puoleen alkuperäisestä.
  • Ota esille alussa mainitut kattilat tai haudekattila.
  • Laita alimpaan vettä ja odota, että vesi kiehuu.
  • Riko ylempään kattilaan munankeltuaiset.
  • Lisää joukkoon mausteliemi ja vatkaa vispilillä voimakkaasti, kunnes kastike sakenee.
  • Lisää lopuksi paloiteltu voi ja sekoita, kunnes voi on sulanut joukkoon.
  • Mausta bearnisekastike kuivatulla rakuunalla.
  • Vinkki! Choronkastikkeen saat, kun lisäät Bearnaisekastikkeen joukkoon 1-2 rkl tomaattisosetta.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä