Mantelisuklaat

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Suklaiset karamellit maistuvat vuodenajasta riippumatta. Kovin aurinkoisessa paikassa niitä ei kuitenkaan ole syytä pitää tarjolla. Käytä suklaana lempisuklaatasi ja pidä karamellit mahdollisuuksien mukaan jääkaapissa tarjoiluhetkeen saakka.

Mantelisuklaat
30 kpl

200 g Daim-suklaata tai muuta suklaata
50 g DrOetker mantelilastuja
DrOetker Kesäkukka koristekuvio
ita

Sulata suklaa mikroaaltouunissa noin puolentoista minuutin ajan välillä sekoitellen. Purista mantelilastuja hieman pienemmiksi pussin läpi ja lisää ne sulan suklaan joukkoon.
Jaa seos pieniin paperisiin karamellivuokiin ja nosta jokaisen karamellin päälle Kesäkukka koristekuvio.
Nosta jääkaappiin tarjoiluhetkeen saakka.

Vinkki! Kokeile mantelilastujen sijaan muita manteli-, tai pähkinätuotteita, rusinoita tai kookoshiutaleita.

Dr Oetker logo

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä