Mantelisuklaat

Uusimmat reseptit
Advertising information
Suklaiset karamellit maistuvat vuodenajasta riippumatta. Kovin aurinkoisessa paikassa niitä ei kuitenkaan ole syytä pitää tarjolla. Käytä suklaana lempisuklaatasi ja pidä karamellit mahdollisuuksien mukaan jääkaapissa tarjoiluhetkeen saakka.
Mantelisuklaat
30 kpl
200 g Daim-suklaata tai muuta suklaata
50 g DrOetker mantelilastuja
DrOetker Kesäkukka koristekuvioita
Sulata suklaa mikroaaltouunissa noin puolentoista minuutin ajan välillä sekoitellen. Purista mantelilastuja hieman pienemmiksi pussin läpi ja lisää ne sulan suklaan joukkoon.
Jaa seos pieniin paperisiin karamellivuokiin ja nosta jokaisen karamellin päälle Kesäkukka koristekuvio.
Nosta jääkaappiin tarjoiluhetkeen saakka.
Vinkki! Kokeile mantelilastujen sijaan muita manteli-, tai pähkinätuotteita, rusinoita tai kookoshiutaleita.