Tonnikala-makaronivuoka

  • 10 min Työaika
  • 50 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
tonnikala-makaronivuoka
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

383 arvostelua. Keskiarvo: 3.4/5

Ei arvosteluja

Kaupallinen yhteistyö Herkkumaa

Olisiko tonnikala-makaronivuoka perheesi uusi arkiruokasuosikki? Ruoan työläin osuus on silputa tilli! Todellakin! Kasaa ainekset kerroksittain uunivuokaan. Mikäli perheessä on pieniä lapsia, voit jättää chilihiutaleet pois. Muussa tapauksessa suosittelen lisäämään chilihiutaleita ruokaan.

Reseptissä on käytetty Herkkumaan uudessa pikarissa myytävää kurkkusalaattia. Sen näppärä 330 gramman pakkauskoko on kätevä ja pinottava pakkaus säästää arvokasta tilaa jääkaapissa. Kurkkusalaattia löytyy myös sinapilla maustettuna sinappikurkkusalaattina.

Advertising information

Ainekset

4-6 annosta
  • 400 g makaronia
  • 2 prk (tillillä maustettua) tonnikalaa öljyssä
  • 1 prk (330 g) Herkkumaa Kurkkusalaattia TAI
  • 1 prk (330 g) Sinappikurkkusalaattia (vaihtoehto)
  • 1 ruukku tilliä
  • 150 g juustoraastetta
  • 8 dl maitoa
  • 3 kananmunaa
  • 2 tl suolaa
  • maun mukaan chilihiutaleita

Valmistusohje

  • Laita uunivuoan pohjalle makaronit.
  • Levitä päälle tonnikalapalat öljyineen kauttaaltaan. Lusikoi sitten päälle kerros kurkkusalaattia tai sinappikurkkusalaattia
  • Hienonna päälle tilliä. Ripottele sitten kerros juustoraastetta.
  • Sekoita maito, kananmunat, suola ja halutessasi chilihiutaleet keskenään ja kaada päälle.
  • Kypsennä 200 asteessa noin 40 minuuttia tai kunnes ruoka on hyytynyt ja makaroni on kypsää.
  • Tarjoa makaroni-tonnikalavuoka heti!
tonnikala-makaronivuoka

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä