Tonnikala-lasinuudelisalaatti
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- lasinuudeli
- kananmuna
- tonnikalapala öljyssä
- punainen paprika
- keltainen paprika
- minttu
- salaatti
- herneenverso
- sitruunaöljy
- valkosipulioliiviöljy
Lasinuudelit ovat nopeasti kypsyviä, nimensä mukaisesti läpikuultavia nuudeleita, jotka ovat kauniita myös salaateissa. Aasiassa näitä käytetään yleisesti keittoruoissa ja erilaisten kääryleiden ja kääröjen täytteenä.
Tonnikala-lasinuudelisalaatti
4-6 annosta
vettä
100 g lasinuudeleita (esim. Santa Maria)
4 keitettyä munaa lohkoina
2 prk tonnikalapaloja öljyssä, valutettuna
1 punainen paprika suikaleina
1 keltainen paprika suikaleina
1 ruukku minttua silputtuna
1 ruukku salaattia silputtuna
1 ruukku herneenversoja silputtuna
Joukkoon:
loraus sitruuna- tai valkosipulioliiviöljyä
Kiehauta vettä ja nosta pois liedeltä.
Lisää hetkeksi joukkoon lasinuudelit ja valuta.
Sekoita nuudeleiden joukkoon muut ainekset ja nosta tarjolle.
Valuta lopuksi joukkoon sitruunalla tai valkosipulilla maustettua oliiviöljyä.
Tarjoa vaikkapa iltapalana.