Silli-riisivuoka

  • 15 min Työaika
  • 1 h Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
Silli-riisivuoka
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

21 arvostelua. Keskiarvo: 3.6/5

Ei arvosteluja

Myllyn Paras logo Myllyn Paras logo

Kaupallinen yhteistyö Myllyn Paras

Oletko käyttänyt silliä lämpimien ruokien valmistukseen?
Silli sopii mainiosti erilaisten laatikkoruokien raaka-aineeksi. Kokeile tätä ruokaisaa silli-riisivuokaa, jonka valmistus on helppoa.

Advertising information

Ainekset

6 annosta
  • 3 dl Myllyn Paras villiriisiseosta
  • 1 sipuli
  • 200 g matjessillifileetä
  • 2 ½ dl vettä
  • 4 dl ruokakermaa
  • 3 kananmunaa
  • 250 g juustoraastetta
  • limepippurirouhetta

Valmistusohje

  • Mittaa villiriisiseos uunin kestävään reunalliseen vuokaan. Paloittele sillifileet ja lisää joukkoon.
  • Hienonna tilli ja sekoita ainesten kanssa. Mittaa vesi, ruokakerma, kananmunat ja juustoraaste kulhoon.
  • Rouhi joukkoon limepippuria myllystä ja sekoita.
  • Kaada liemi vuokaan ja kypsennä ruokaa 175-asteessa uunin alaritilätasolla noin 50 minuuttia tai kunnes neste on imeytynyt riiseihin ja riisi on kypsää.
  • Tarjoa silli-riisivuoka raikkaan salaatin tai punajuurten kanssa.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä