Savustetut lohi-kasvisnyytit

  • 15 min Työaika
  • 35 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
savustetut-lohi-kasvisnyytit
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

5 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Kaupallinen yhteistyö Saga

Nämä maukkaat savustetut lohi-kasvisnyytit valmistat näppärästi savustimessa. Voit käyttää perinteistä savustinta tai sähköistä. Nyytit tehdään käyttämällä Sagan leivinpaperia.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 800 g lohifileetä
  • ¾ tl suolaa
  • 1 kesäkurpitsa
  • 3 sipulia
  • 1 paprika
  • 1 valkosipuli
  • 2 palaa SAGA leivinpaperia TAI
  • 2 palaa SAGA leivinpaperiarkkia
Lisäksi
  • vettä
  • suolaa
  • varhaisperunoita
  • tuoretta tilliä

Valmistusohje

  • Tarkista ettei lohessa ole ruotoja.
  • Leikkaa lohifilee annospaloiksi ja ripottele pinnalle suolaa.
  • Paloittele kesäkurpitsa ja kuoritut sipulit, sekä paprika.
  • Irrota valkosipulin kynnet ja kuori ne.
  • Taita Saga Leivinpaperista suorakaiteen mallisia paloja ja jaa lohipalat ja niiden päälle kasvikset arkkien päälle.
  • Taita ne nyyteiksi.
  • Laita nyytit savustimeen ja kypsennä noin 30 minuuttia.
  • Avaa nyytit lautasella ja tarjoa seuraksi keitettyjä tai höyrytettyjä varhaisperunoita.
  • Ripottele lohi-kasvisnyyttien pinnalle tilliä.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä