Ruisnapit piparjuuri-savulohitahnalla

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

22 arvostelua. Keskiarvo: 4.2/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • ruisnappi
  • piparjuurimajoneesi
  • savulohi
  • rucola
  • mustapippuri

Piparjuuri antaa pirteän maun savulohitahnalle.
Tarjoa tahnaa ruisnappien, rieskojen tai saaristolaisleivän kanssa.
Mainio pikatarjottava iltapalapöydässä, juhlahetkessä tai rennoissa illanistujaisissa.

Ruisnapit piparjuuri-savulohitahnalla

10-12 kpl

2-3 rkl Felix Piparjuurimajoneesia

150 g savulohta
10-12 ruisnappia

Koristeluun:
rucolaa
mustapippuria myllystä

Laita piparjuurimajoneesi kulhoon ja paloittele joukkoon savulohta.
Sekoita ainekset haarukalla tahnaksi ja jaa ruisnappien päälle.
Voit tarjota tahnan myös erikseen kulhosta.

Koristele rucolalla.
Rouhi pinnalle mustapippuria myllystä.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä