Ruisnapit piparjuuri-savulohitahnalla
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- ruisnappi
- piparjuurimajoneesi
- savulohi
- rucola
- mustapippuri
Piparjuuri antaa pirteän maun savulohitahnalle.
Tarjoa tahnaa ruisnappien, rieskojen tai saaristolaisleivän kanssa.
Mainio pikatarjottava iltapalapöydässä, juhlahetkessä tai rennoissa illanistujaisissa.
Ruisnapit piparjuuri-savulohitahnalla
10-12 kpl
2-3 rkl Felix Piparjuurimajoneesia
150 g savulohta
10-12 ruisnappia
Koristeluun:
rucolaa
mustapippuria myllystä
Laita piparjuurimajoneesi kulhoon ja paloittele joukkoon savulohta.
Sekoita ainekset haarukalla tahnaksi ja jaa ruisnappien päälle.
Voit tarjota tahnan myös erikseen kulhosta.
Koristele rucolalla.
Rouhi pinnalle mustapippuria myllystä.