Nachopelti tonnikalasta
- 15 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Video: Tonnikala-nachopelti
Ainekset
4 annosta
- 400 g nachoja
- 2 prk tonnikalapaloja, valutettuna
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- ½ punainen paprika
- 2 rkl rypsiöljyä
- 1-2 rkl tacomaustetta
- 340/285 g makeita maissinjyviä
- 1 prk salsakastiketta
Pinnalle:
- 200-300 g cheddar-sulatejuustoa
- 1 dl jalapenoviipaleita
Lisäksi:
- ranskankermaa
- tuoretta korianteria
Valmistusohje
- Laita nachot leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
- Valuta tonnikalapalat. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Paloittele paprika.
- Kuumenna öljy pannulla ja lisää kasvikset pannulle. Kääntele hetki kovalla lämmöllä.
- Lisää valutettu tonnikala ja tacomauste.
- Kääntele hetki. Lisää valutetut maissinjyvät ja salsakastike. Kuumenna. Tarkista maku.
- Kaada seos nachojen päälle ja lusikoi pinnalle cheddar-sulatejuustoa. Ripottele pinnalle jalapenoviipaleita.
- Kuumenna 200-225 -asteessa noin 10-15 minuuttia. Odota kunnes juusto on sulanut.
- Tarjoa seuraksi ranskankermaa ja hienonnettua tuoretta korianteria.
- Nauti tonnikala-nachopelti heti!