Muikkurinkelit

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

2 arvostelua. Keskiarvo: 4.5/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 4 Keski Vesirinkeli
  • 200 g muikku
  • 1 kananmuna
  • 1 dl ruisjauho
  • ¼ tl suola
  • voi
  • 4 friseesalaatti
  • 1/3 kurkku
  • ½ chilipaprika
  • 1 rkl etikka
  • 1 tl sokeri
  • 3 rkl tuore tilli
  • 2 rkl majoneesi

Muikkurinkelit
4 annosta

4 Keski Vesirinkeliä
200 g putsattuja muikkuja
1 muna
1 dl ruisjauhoja
¼ tl suolaa
voita paistamiseen

Lisäksi:

4 friseesalaatin lehteä tai muuta salaattia
1/3 kurkku
½ chilipaprika
1 rkl etikkaa
1 tl sokeria
3 rkl tuoretta tilliä hienonnettuna
2 rkl majoneesia

Halkaise Vesirinkelit ja jätä odottamaan.
Kääntele huuhdellut ja paperilla kuivatut muikut rikotussa kananmunassa ja suolalla maustetuissa ruisjauhoissa.
Paista kuumalla pannulla tai grillissä voissa molemmin puolin.
Paahda rinkelit rapeiksi ja laita alimmalle friseesalaattia tai muuta rapeaa salaattia.
Leikkaa kurkku ohuiksi viipaleiksi ja hienonna joukkoon chilipaprikaa.
Kaada sekaan etikkaa, ripaus sokeria ja hienonnettua tilliä. Sekoita ja jaa rinkeleiden väliin.
Laita päälle muikut ja nosta toinen rinkelinpuolikas päälle. Tarjoa seuraksi majoneesia.

Tarjoa heti!

Vinkki! Voit valmistaa chili-etikkakurkut jo aikaisemmin jääkaappiin odottamaan.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä