Lohta mango-kermakastikkeessa

  • 10 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Lohta-mango-kermakastikkeessa
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

12 arvostelua. Keskiarvo: 4.2/5

Ei arvosteluja

Bonne logo vaalea Bonne logo

Resepti on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Bonnen kanssa.

Bonne 100 prosenttiset hedelmäsoseet maustavat myös ruokia upealla ja helpolla tavalla. Puolen litran tölkistä voit käyttää tuotetta juuri sen verran kuin haluat ja säilyttää loput jääkaapissa seuraavaa käyttökertaa varten. Kokeile ihanaa kalaruokaa -lohta mango-kermakastikkeessa. Voit käyttää myös muuta kalaa. Pakastekala kannattaa sulattaa ennen käyttöä.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 600-800 g lohifilee
  • ripaus suolaa
  • ripaus chilijauhetta
  • 1-2 limeä viipaleina
Mnago-kermakastike:
  • 2 dl kuohukermaa TAI
  • 2 dl ruokakermaa (vaihtoehto)
  • 2 dl Bonne Mangososetta
  • maun mukaan suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • ripaus chilijauhetta
  • 1 rkl tomaattipyreetä

Valmistusohje

  • Leikkaa lohifileestä annospaloja ja laita uunivuokaan.
  • Ripottele kalan pinnalle hieman suolaa ja chilijauhetta.
  • Leikkaa limet viipaleiksi ja laita kalan päälle tai vuokaan.
  • Kypsennä kalaa 180-200 asteessa uunin alaritilätasolla noin 20 minuuttia.
  • Kiehauta kerma, mangosose, suola, mustapippuri, chilijauhe ja tomaattipyree keskenään ja anna hieman sakeutua. Tarkista maku.
  • Kaada kypsän kalan päälle tai tarjoa kastike erikseen.
Lohta mango-kermakastikkeessa

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä