Lohitaskut
- 20 min Työaika
- 50 min Valmistusaika
- Keskitaso Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Kaupallinen yhteistyö Santa Maria
Nämä lohitaskut valmistuvat pikaisesti vaikkapa työpäivän päätteeksi. Täytteitä voi laajentaa oman mielikuvituksen, ajan ja jääkaapin sisällön mukaan.
Tarjoa myös illanistujaisissa. Taskuina nämä on helppo tarjota, sillä voit koota ne ainakin osittain valmiiksi ja tarjota halutessasi lisäksi muita aineksia, joita jokainen voi valita oman mieltymyksen mukaan.
Advertising information
Ainekset
10-12 annosta
- 800 g lohifileetä
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 tl Santa Maria Chili Flakes
- 2 tl Santa Maria Peruvian Chili & Lime -mausteseosta TAI
- 2 tl Santa Maria American Cajun -mausteseosta (vaihtoehto)
- 2 valkosipulinkynttä
Lisäksi:
- 10-12 kpl Santa Maria Mini-tortilloja
- 1 pussi salaattisekoitusta
- 200 g miniluumutomaatteja
- 1 kurkku
Avokadokastike:
- 1 prk kermaviiliä
- 2 avokadoa
- 1 pss Santa Maria Guacamole Dip Mix -mausteseosta
Valmistusohje
- Laita lohifilee leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan.
- Sekoita oliiviöljyn joukkoon chilihiutaleita ja chili & lime, tai cajun -mausteseosta.
- Hienonna joukkoon valkosipulinkynnet.
- Sivele seos kalan pintaan.
- Laita kala 175-asteiseen uuniin ja kypsennä noin 30-35 minuuttia.
- Valmista sillä välin salaatti.
- Voit lisätä salaatin joukkoon myös muita suosikkiaineksia.
- Käännä tortillat taskun malliin ja nosta vieretysten tiiviisti reunalliseen vuokaan, jotta ne pysyvät pystyssä.
- Laita väliin salaatti ja nostele paloja kypsästä lohesta jokaiseen taskuun.
- Valmista seuraksi helppo avokadokastike.
- Kaada kermaviili kulhoon.
- Halkaise avokadot ja poista kivi.
- Koverra hedelmäliha lautaselle ja hienonna vaikkapa haarukalla.
- Lisää avokado kermaviilin joukkoon.
- Lisää guacamole dip & mix -mausteseos ja sekoita tasaiseksi.
- Tarjoa lohitaskujen seurana.