Lasimestarin silli
- 15 min Työaika
- 72 h 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
10-15 annosta
1 purkillinen:
- 4 Matjess-sillifilee
- 1 keltasipuli TAI
- 1 punasipuli (vaihtoehto)
- pala tuoretta inkivääriä
Mausteliemi:
- 1 dl vettä
- 1 dl väkiviinaetikkaa
- 1 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
- 2 tl sinapinsiemeniä
- 1 tähtianis
- 1-2 laakerinlehteä
- 1 tl maustepippureita
- muutama neilikka
Valmistusohje
- Aloita mausteliemestä. Mittaa ainekset kasariin ja kiehauta. Jäähdytä liemi.
- Leikkaa matjess-sillifileet suupaloiksi.
- Kuori sipuli ja leikkaa renkaiksi tai ohuiksi viipaleiksi.
- Kuori inkivääri ja porkkanat ja leikkaa suikaleiksi.
- Laita ainekset kerroksittain lasipurkkiin ja kaada päälle jäähtynyt liemi.
- Sulje purkki ja säilytä jääkaapissa.
- Anna lasimestarin sillin maustua 2-3 päivää ennen tarjoilua.