Kuhaa, voikastiketta ja parsakaalia

  • 20 min Työaika
  • 45 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

60 arvostelua. Keskiarvo: 3.5/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Kuha on upea kala, joka kypsyy nopeasti myös pikanälkään. Voit korvata kuhan myös muilla vaalealihaisilla kaloilla. Tarjoa seuraksi ihanaa voikastiketta ja höyrytettyä parsakaalia. Tämän reseptin kanssa sopii erinomaisesti valkoviini.

Advertising information

Ainekset

2 annosta
  • 25 g voita
  • tai margariinia
  • 2 kuhafileetä
  • ripaus suolaa
  • 100 g voita
  • 1 sipuli
  • 1 dl vettä
  • ½ dl tuoretta tilliä
  • ripaus suolaa
  • mustapippurirouhetta
  • vettä
  • 1 tl suolaa
  • 200 g parsakaalia

Valmistusohje

  • Laita vesi kattilaan ja kiehauta.
  • Lisää suola ja paloiteltu parsakaali.
  • Anna kiehua muutaman minuutin ajan, kunnes parsakaali on hieman pehmentynyt, mutta siinä on vielä puruvastusta.
  • Valuta.
  • Valmista sillä välin kala ja kastike.
  • Kuumenna voi pannulla.
  • Paista kuhafileet molemmin puolin.
  • Mausta suolalla.
  • Valmista kastike.
  • Sulata voi kattilassa, mutta älä ruskista.
  • Lisää joukkoon hienonnettu sipuli.
  • Kääntele hetki, kunnes sipuli pehmenee.
  • Lisää vesi.
  • Anna kiehua hetki, kunnes kastike sakenee.
  • Lisää joukkoon silputtu tilli.
  • Mausta ripauksella suolaa ja mustapippurirouheella.
  • Tarjoa paistettu kuhafilee voikastikkeen ja parsakaalin kanssa.
  • Vinkki! Voit höyryttää parsakaalin myös höyrykattilassa.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä