Kuhaa, voikastiketta ja parsakaalia
- 20 min Työaika
- 45 min Valmistusaika
- Keskitaso Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
2 annosta
- 25 g voita
- tai margariinia
- 2 kuhafileetä
- ripaus suolaa
- 100 g voita
- 1 sipuli
- 1 dl vettä
- ½ dl tuoretta tilliä
- ripaus suolaa
- mustapippurirouhetta
- vettä
- 1 tl suolaa
- 200 g parsakaalia
Valmistusohje
- Laita vesi kattilaan ja kiehauta.
- Lisää suola ja paloiteltu parsakaali.
- Anna kiehua muutaman minuutin ajan, kunnes parsakaali on hieman pehmentynyt, mutta siinä on vielä puruvastusta.
- Valuta.
- Valmista sillä välin kala ja kastike.
- Kuumenna voi pannulla.
- Paista kuhafileet molemmin puolin.
- Mausta suolalla.
- Valmista kastike.
- Sulata voi kattilassa, mutta älä ruskista.
- Lisää joukkoon hienonnettu sipuli.
- Kääntele hetki, kunnes sipuli pehmenee.
- Lisää vesi.
- Anna kiehua hetki, kunnes kastike sakenee.
- Lisää joukkoon silputtu tilli.
- Mausta ripauksella suolaa ja mustapippurirouheella.
- Tarjoa paistettu kuhafilee voikastikkeen ja parsakaalin kanssa.
- Vinkki! Voit höyryttää parsakaalin myös höyrykattilassa.