Kuhaa, kasvislisäkettä ja macadamia-pestokastiketta

  • 30 min Työaika
  • 1 h Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
Kuhafileetä ja kasvislisäkettä
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

4 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Kaupallinen yhteistyö Keiju

Kevyt kala-ateria saa seurakseen pureskeltavan rapsakoita kasviksia ja macadamiapähkinöistä valmistettua pestokastiketta. Tämän ruoan valmistuksessa on käytetty Keiju sitruuna & basilika yrttiöljyä, joka antaa ruoalle raikkaan ja herkullisen maun.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 4 kuhafileetä
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • suolaa
  • 2 - 2 ½ dl Keiju sitruuna & basilika yrttiöljyä
  • 200 g pikkuporkkanoita
  • 200 g sokeriherneenpalko
  • 2-3 valkosipulinkynttä
  • 1 l vettä
  • 2 suippopaprikaa
  • 2 ruukkua tuoretta basilikaa
  • 70 g parmesaanijuustoa
  • 50 g macadamiapähkinää
Paistamiseen:
  • Keiju sitruuna & basilika yrttiöljyä
Kasvislisäke:
  • 200 g naposteluporkkanoita (pikkuporkkanoita)
  • 200 g sokeriherneenpalkoja
  • 1-2 valkosipulinkynttä
  • 1 l vettä
  • 2 suippopaprikaa
  • Keiju sitruuna & basilika yrttiöljyä
  • ripaus suolaa
Macadamia-pestokastike:
  • 2 ruukkua basilikaa
  • 70 g parmesaanijuustoa
  • 50 g macadamiapähkinöitä
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 ½ -2 dl Keiju sitruuna & basilika yrttiöljyä
  • suolaa myllystä

Valmistusohje

  • Aloita ruoanvalmistus kasviksista. Halkaise suippopaprikat kahteen osaan ja laita leivinpaperilla vuoratulle uunipellille kupera puoli ylöspäin. Pirskota pinnalle hieman sitruuna & basilika yrttiöljyä
  • Laita paprikat 250-asteiseen uuniin, kunnes pinnalle muodostuu ruskeita pilkkuja. Poista paprikoista kuori ja leikkaa reiluiksi suupaloiksi tai tarjoa puolikas paprika jokaista ruokailijaa kohden kokonaisena.
  • Kiehauta vesi ja lisää naposteluporkkanat hetkeksi kiehuvaan veteen. Keitä muutama minuutti. Valuta.
  • Kuumenna sitruuna & basilika yrttiöljyä pannulla ja lisää porkkanat, sokeriherneenpalot ja halutessasi hienonnettua valkosipulia. Kääntele hetki kovalla lämmöllä.
  • Laita pestokastikkeen ainekset tehosekoittimeen tai leikkuriin ja pyöräytä tasaiseksi. Tarkista maku.
  • Kääntele kuhafileet suolalla maustetuissa vehnäjauhoissa tai paista sellaisenaan ilman jauhoja ja mausta valmiina. Kuumenna sitruuna & basilika yrttiöljyä pannulla ja paista kalafileet molemmin puolin.
  • Tarjoa kuhafileet kasvisten ja macadamia-pestokastikkeen kanssa.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä