Tonnikala-mozzarellarullat
- 45 min Työaika
- 45 min Valmistusaika

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 1 pkt paahtoleipä
- kasvisliemi
- kalaliemi
- 2 prk Tonnikala
- 1 prk creme fraiche
- sitruunapippuri
- 1 kpl punainen paprika
- 1/2 kpl punasipuli
- 1 pkt mozzarellajuusto
- 5-7 siivua kermajuusto
- 200 g viola kasvis-tonnikalatuorejuusto
- 150 g ranskankerma
Vilijaanalta bongasin joskus kauan sitten vastaavalla tavalla tehdyn voileipäkakun ja tein tällaisen nyt kun tarjottavaa piti tehdä kiireessä. Vaikka lapset eivät juuri voileipäkakuista ole välittäneet, tämä oli kuulemma ”sikahyvää.” Tein yhden ison pötkön, jonka koristeluvaiheessa leikkasin kahdeksi, kun tarjotin ei olisi riittänyt pituudeltaan.
Tonnikala-mozzarellarullat
1 pkt Reilu-paahtoleipiä
Kostutus:
kasvis/kalalientä
Täyte:
2 prk tonnikalapaloja öljyssä
1 prk creme fraichea
sitruunapippuria
1 pieni punainen paprika silputtuna
1/2 pieni punasipuli silppuna
1 pkt mozzarellajuustoa
5-7 viipaletta kermajuustoa
Päällä:
200 g Violan kasvis-tonnikalatuorejuustoa
150 g ranskankermaa
Koristelu:
mielen mukaan
Leikkaa leivistä reunat.
Levitä leipäviipaleet leivinpaperin päälle siten, että vierekkäin on 4-5 viipaletta ja toiseen suuntaan 3.
Kostuta leivät kasvis/kalaliemellä.
Sekoita täytettä varten valutetut tonnikalat, creme fraiche ja sitruunapippuri.
Levitä seos kauttaaltaan leipien päälle. Tee keskelle levyä leveyssuunnassa rivi, jossa on silputtua paprikaa, punasipulia, viipaloitua mozzarellaa ja kermajuustoa.
Kääri leivinpaperia apuna käyttäen tiukalle rullalle, nosta hetkeksi kylmään.
Sekoita kuorrutetta varten tuorejuusto ja ranskankerma, levitä seos kääreestä poistetun kakun pintaan ja koristele mielesi mukaan.