Tonnikala-mozzarellarullat

  • 45 min Työaika
  • 45 min Valmistusaika
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

10 arvostelua. Keskiarvo: 3.9/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

15 annosta
  • 1 pkt paahtoleipä
  • kasvisliemi
  • kalaliemi
  • 2 prk Tonnikala
  • 1 prk creme fraiche
  • sitruunapippuri
  • 1 kpl punainen paprika
  • 1/2 kpl punasipuli
  • 1 pkt mozzarellajuusto
  • 5-7 siivua kermajuusto
  • 200 g viola kasvis-tonnikalatuorejuusto
  • 150 g ranskankerma

Vilijaanalta bongasin joskus kauan sitten vastaavalla tavalla tehdyn voileipäkakun ja tein tällaisen nyt kun tarjottavaa piti tehdä kiireessä. Vaikka lapset eivät juuri voileipäkakuista ole välittäneet, tämä oli kuulemma ”sikahyvää.”  Tein yhden ison pötkön, jonka koristeluvaiheessa leikkasin kahdeksi, kun tarjotin ei olisi riittänyt pituudeltaan.

Tonnikala-mozzarellarullat

1 pkt Reilu-paahtoleipiä

Kostutus:

kasvis/kalalientä

Täyte:
2 prk tonnikalapaloja öljyssä
1 prk creme fraichea
sitruunapippuria
1 pieni punainen paprika silputtuna
1/2 pieni punasipuli silppuna
1 pkt mozzarellajuustoa
5-7 viipaletta kermajuustoa

Päällä:
200 g Violan kasvis-tonnikalatuorejuustoa
150 g ranskankermaa


Koristelu:
mielen mukaan

Leikkaa leivistä reunat.

Levitä leipäviipaleet leivinpaperin päälle siten, että vierekkäin on 4-5 viipaletta ja toiseen suuntaan 3.

Kostuta leivät kasvis/kalaliemellä.

Sekoita täytettä varten valutetut tonnikalat, creme fraiche ja sitruunapippuri.

Levitä seos kauttaaltaan leipien päälle. Tee keskelle levyä leveyssuunnassa rivi, jossa on silputtua paprikaa, punasipulia, viipaloitua mozzarellaa ja kermajuustoa.

Kääri leivinpaperia apuna käyttäen tiukalle rullalle, nosta hetkeksi kylmään.

Sekoita kuorrutetta varten tuorejuusto ja ranskankerma, levitä seos kääreestä poistetun kakun pintaan ja koristele mielesi mukaan.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä