Raikas marjakakku
- 20 min Työaika
- 45 min Valmistusaika
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- kananmuna
- muscovadosokeri
- perunajauho
- vehnälese
- leivinjauhe
- maito
- vaniljasokeri
- sitruunarahka
- mustikka
- vadelma
- vaniljasokeri
- marabou yoghurt raspberry suklaa
- vaahtoutuva vaniljakastike
- vadelma
- pensasmustikka
- lu marjanumero
Lastenkutsujen ihastuttava kakku valmistuu helposti kääretorttupohjasta.
Täytteessä ja pinnalla maistuu raikkaat marjat, kuohkea vaniljavaahto, ihana vadelmainen suklaa ja LU Suomen uutukaiset Marjanumero-keksit.
Marjanumerot ovat ensimmäisiä lastenkeksejä Suomessa, joiden leivonnassa on käytetty luonnonvärejä.
Leivonnassa on käytetty vain rypsiöljyä ja kuorrutuksessa on aitoa marjaa.
Raikas marjakakku
8-10 annosta
Pohja:
4 munaa
1 1/2 dl Muscovadosokeria
1 dl perunajauhoja
1/2 dl vehnäleseitä
2 tl leivinjauhetta
Kostutus:
3/4 dl-1 dl maitoa + 1 tl vaniljasokeria
Täyte:
200 g sitruunarahkaa
1 dl mustikoita
1 dl vadelmia
1 tl vaniljasokeria
50 g Marabou Yoghurt Rasberry -suklaata
Pinnalle:
2 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
1 dl vadelmia
1 dl pensasmustikoita tai mustkoita
LU Marjanumeroita
50 g Marabou Yoghurt Raspberry -suklaata
Vaahdota munat ja muscovadosokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet.
Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista 225 asteessa noin 7 minuuttia.
Kumoa kypsä torttulevy leivinpaperin tai keittiöpyyhkeen päälle.
Kostuta jäähtynyt torttulevy vaniljasokerilla maustetulla maidolla.
Sekoita sitruunarahkan joukkoon mustikat, vadelmat, vaniljasokeri ja paloiteltu jugurtti-vadelmasuklaa. Levitä seos torttulevyn pinnalle. Leikkaa levy pituussuunnassa viiteen kaistaleeseen.
Kääri ensimmäinen suikale rullalle ja nosta rulla pystyyn keskelle kakkuvatia.
Asettele loput kaistaleet tämän rullan ympärille siten, että kakku suurenee halkaisijaltaan .
Vaahdota vaniljakastike, levitä kakun pinnalle ja reunoille.
Koristele marjoilla, LU Marjanumeroilla ja Marabou jugurtti-vadelmasuklaalla.
Nosta tarjolle pienten ja isompienkin vieraiden iloksi.