Omenaraastekakku

Uusimmat reseptit
Advertising information
Omenaraastekakku
150 g margariinia
2 dl sokeria
2 munaa
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1-2 tl kardemummaa tai kanelia
3 dl karkeaa omenaraastetta
1 dl maitoa
Kuorrutus:
50 g margariinia
4 dl tomusokeria
2 rkl maitoa
Koristeeksi: mantelirouhetta
Vatkaa pehmeä rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.
Lisää
keskenään sekoitetut kuivat aineet yhdessä omenaraasteen ja maidon
kanssa. Sekoita vain sen verran, että ainekset tasoittuvat.
Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan ja paista uunin alimmalla ritilätasolla 175 asteessa 55-60 minuuttia.
Kuorrutus:
Sulata rasva ja sekoita joukkoon tomusokeri ja maito. Levitä jäähtyneen kakun pinnalle. Ripottele pinnalle mantelirouhetta.