Nutella-banaanikakku

  • 20 min Työaika
  • 1 h 30 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
nutella-banaanikakku
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

23 arvostelua. Keskiarvo: 3.9/5

Ei arvosteluja

Myllyn Paras logo Myllyn Paras logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Myllyn Paras

Nutella-banaanikakku on mutakakun tyyppinen mehevä kakku, jonka voit valmistaa leipävuokaan tai tasapohjaiseen kakkuvuokaan. Ihanan suklainen kakku maistuu sellaisenaan tai jäätelön tai kermavaahdon kanssa.

Advertising information

Ainekset

10 annosta
  • 100 g voita TAI
  • 100 g margariinia
  • 2 kananmunaa
  • 3 dl Myllyn Paras Emännän puolikarkeita vehnäjauhoja
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1 tl ruokasoodaa
  • 2 banaania
  • 2 dl Nutella -pähkinäkaakaolevitettä
Vuokaan:
  • voita
  • sokeroimatonta kaakaojauhetta TAI
  • korppujauhoja

Valmistusohje

  • Vaahdota huoneenlämpöinen voi tai margariini ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
  • Lisää kananmunat yksitellen hyvin vatkaten.
  • Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja kääntele taikina tasaiseksi.
  • Hienonna kuoritut banaanit ja lisää taikinaan Nutella-pähkinäkaakaolevitteen kanssa. Sekoita tasaiseksi.
  • Laita taikina voideltuun ja kaakao- tai korppujauhotettuun vuokaan, jonka halkaisija on noin 20 cm.
  • Kypsennä 150-asteessa noin tunti.
  • Anna kakun jäähtyä noin viisi minuuttia ja kumoa tarjoiluvadille.
  • Nauti nutella-banaanikakku sellaisenaan tai jäätelön tai kermavaahdon kanssa.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä