Nutella-banaanikakku
- 20 min Työaika
- 1 h 30 min Valmistusaika
- Keskitaso Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
10 annosta
- 100 g voita TAI
- 100 g margariinia
- 2 kananmunaa
- 3 dl Myllyn Paras Emännän puolikarkeita vehnäjauhoja
- 1 tl vaniljasokeria
- 1 tl ruokasoodaa
- 2 banaania
- 2 dl Nutella -pähkinäkaakaolevitettä
Vuokaan:
- voita
- sokeroimatonta kaakaojauhetta TAI
- korppujauhoja
Valmistusohje
- Vaahdota huoneenlämpöinen voi tai margariini ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
- Lisää kananmunat yksitellen hyvin vatkaten.
- Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja kääntele taikina tasaiseksi.
- Hienonna kuoritut banaanit ja lisää taikinaan Nutella-pähkinäkaakaolevitteen kanssa. Sekoita tasaiseksi.
- Laita taikina voideltuun ja kaakao- tai korppujauhotettuun vuokaan, jonka halkaisija on noin 20 cm.
- Kypsennä 150-asteessa noin tunti.
- Anna kakun jäähtyä noin viisi minuuttia ja kumoa tarjoiluvadille.
- Nauti nutella-banaanikakku sellaisenaan tai jäätelön tai kermavaahdon kanssa.