Maailman paras banaanikakku
- 10 min Työaika
- 1 h Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit


Kaupallinen yhteistyö ResQ Club
Tässä on hävikkiherkkua parhaimmillaan!
Nyt hyödynnetään tummuneet banaanit valmistamalla maailman parasta banaanikakkua. Tämä ihana kakku valmistuu vain muutamasta raaka-aineesta. Laita taikina uunivuokaan, kakkuvuokaan tai irtopohjaiseen piirakkavuokaan ja tarjoa sellaisenaan tai valmista pinnalle kuorrute. Kuorrutteeseen voit hyödyntää sulatejuustoa tai tuorejuustoa ja sekoittaa joukkoon tomusokeria tai vaikkapa sulatettua suklaata. Tämän kakun kuorrutteeseen on käytetty biscoff -kekstitahnaa.
Advertising information

Tutustu palveluun
Tunnetko ResQ Clubin? Voit pelastaa hävikiltä erilaisia ravintola-annoksia, leivonnaisia kahviloista, kukkia kukkakaupoista ja päiväystuotteita ruokakaupoista.
Lataa Resq-sovellus ja saat aina puhelimeesi lähialueen pelastettavat tuotteet. Varaa ja nouda edulliseen hintaan. Säästä rahaa ja luontoa!
Ainekset
- 100 g voita TAI
- 100 g margariinia
- 3 dl sokeria
- 2 kananmunaa
- 3 dl vehnäjauhoja
- 1 tl ruokasoodaa
- ¾ dl maitoa TAI
- ¾ dl kermaa
- 2 banaania
Kuorrute
- 100 g tuorejuustoa
- 100 g biscoff -keksitahnaa
Valmistusohje
- Vaahdota hieman pehmennyt voi tai margariini ja sokeri valkoiseksi.
- Lisää kananmunat yksitellen hyvin vatkaten. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita taikina tasaiseksi.
- Lisää maito tai kerma ja soseutetut banaanit. Kääntele taikina tasaiseksi.
- Laita taikina leivinpaperilla vuorattuun irtopohjaiseen piirakkavuokaan tai voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan.
- Kypsennä 150 asteessa uunin keskiritilätasolla 30-50 minuuttia riippuen vuoan koosta.
- Anna jäähtyä.
- Sekoita kuorrutteen ainekset keskenään ja levitä kakun pinnalle.
- Leikkaa paloiksi ja tarjoa!
