Mansikkakääretorttu
- 15 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 4 kananmuna
- 1 ½ dl sokeri
- 1 ½ dl perunajauho
- 2 tl leivinjauhe
- 1 tl vaniljasokeri
Täyte:
- 250 g maitorahka
- (vaihtoehto) tuorejuusto
- 2 dl Bonne mansikkasose
- ½ - ¾ dl Dansukker mansikanmakuinen tomusokeri
- 2 tl vaniljasokeri
Pinnalle:
- tomusokeri
- tuore mansikka
Kääretorttu on herkullinen perusleivonnainen, jonka voit täyttää mieltymysten tai vuodenajan mukaan. Bonne marja- ja hedelmäsoseet sopivat loistavasti leivontaan.
Mansikkakääretorttu
4 kananmunaa
1 ½ dl sokeria
1 ½ dl perunajauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
Täyte:
250 g maitorahkaa tai tuorejuustoa
2 dl Bonne Mansikkasosetta
½ – ¾ dl tomusokeria
2 tl vaniljasokeria
Pinnalle:
tomusokeria
tuoreita mansikoita
Vaahdota kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita tasaiseksi. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista 225-asteessa uunin keskiritilätasolla noin 7 minuuttia. Kumoa torttulevy leivinpaperin päälle.
Vatkaa maitorahka, Bonne Mansikkasose, tomusokeri ja vaniljasokeri tasaiseksi tahnaksi. Levitä torttulevylle ja käännä tiiviiksi rullaksi. Nosta jääkaappiin hetkeksi vetäytymään. Siivilöi pinnalle tomusokeria ja koristele tuoreilla mansikoilla.