Kääretorttukakku

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

2 arvostelua. Keskiarvo: 3.5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Kääretorttukakku
Pohja:

4 munaa
1,5 dl sokeria
1 dl perunajauhoja
0,5 dl sokeroimatonta kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta

Täyte:
2,5 dl vispi cremeä, sokeria ja vaniljasokeria, 3-4 banaania viipaleina

Päälle:
2,5 dl mansikkakermavaahtoa, ripaus punaista karamelliväriä, sydän-koristeita

Vatkaa
munat ja sokeri vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet.
Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille, paista 225
asetessa n. 7 minuuttia. Kumoa kypsä pohjalevy sokeroidulle
leivinpaperille.

Vatkaa vispi creme vaahdoksi, mausta sokerilla
ja vaniljasokerilla. Levitä torttupohjan päälle, nostele päälle
viipaloidut banaanit. Kääri rullalle.

Vatkaa mansikkakerma
vaahdoksi, lisää hippunen punaista karamelliväriä. Levitä se
kääretortturullan pintaan, ripottele päälle koristerakeita.

Tämä
on kätevä kakku pikkutyttöjen prinsessajuhliin, nopea ja helppo
valmistaa. Kermanhan voi värjätä millä tahansa muullakin värillä,
suklaakermavaahto on myös erittäin hyvänmakuinen =)

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä