Juustokakku (Paula N.)
Uusimmat reseptit
Advertising information
Juustokakku
12-13 kpl Digestive-keksejä murskattuna
75 g rasvaa sulatettuna
2 dl kermaa
1,5 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
4 dl piimää
6 liivatelehteä
3 rkl appelsiinimehua
mangopilttipurkki
Laita
murskatut keksit ja sulatettu rasva irtopohjavuokaan. Vaahdota kerma,
lisää siihen sokeri, vaniljasokeri ja piimä. Liota liivatelehdet
kylmässä vedessä ja sitten kun ne ovat pehmenneet, liota ne kuumaan
appelsiinimehuun. Kaada appelsiinimehulitku kerma-piimäseokseen ja
sekoita hyvin. Kaada täyte keksipohjalle. Laita hyytymään 3-4 tunniksi.
Ennen tarjoilua laita purkillinen mangopilttiä kakun päälle.
Hyvää!