Helppo paistettu juustokakku
- 5 min Työaika
- 55 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
10 annosta
Pohja:
- 150-200 g Digestive-keksejä
- 75 g voita TAI
- 75 g margariinia (vaihtoehto)
Täyte:
- 600 g mascarponejuustoa
- 4 kananmunaa
- 1 dl sokeria
- 2 tl vaniljasokeria
- 2 rkl maissitärkkelystä
- 3 dl trooppista hedelmäsosetta
Lisäksi:
- trooppista hedelmäsosetta
Valmistusohje
- Murusta Digestive-keksit ja sekoita joukkoon sulatettu voi tai margariini.
- Painele seos leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle. Laita vuoka hetkeksi jääkaappiin. Valmista täyte: Laita Mascarponejuusto kulhoon. Riko joukkoon kananmunat. Lisää sokeri, vaniljasokeri, maissitärkkelys ja trooppinen sose. Vatkaa seos tasaiseksi. Paista juustokakkua 150 asteessa noin 50 minuuttia. Jäähdytä ja säilytä jääkaapissa. Irrota kakku mielellään vasta seuraavana päivänä vuoasta veitsellä irti pyöräyttäen. Siirrä tarjoiluvadille ja tarjoa seuraksi trooppista hedelmäsosetta.
- Paloittele paprika suikaleiksi tai kuutioiksi.
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
- Revi lämminsavulohi suupaloiksi.
- Kuumenna rypsiöljy pannulla. Lisää paprika ja valkosipuli ja kääntele hetki.
- Lisää joukkoon pinaatinlehdet ja aurinkokuivatut tomaatit ja kääntele, kunnes pinaatinlehdet pehmenevät.
- Lisää kerma ja sulatejuusto ja kuumenna. Lisää ripaus suolaa ja sekoita. Lisää joukkoon savulohi ja valutettu tuorepasta.
- Sekoita ja tarkista maku.
- Lisää joukkoon vielä hienonnettua tilliä.
- Tarjoa!