Perinteiset täytetyt paprikat
- 20 min Työaika
- 1 h Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 4 punaista paprikaa
- 1 rkl rypsiöljyä
- 200 g naudan jauhelihaa
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 1½ dl kypsää riisiä
- tai quinoaa
- suolaa
- mustapippuria
- 2 tl rakuunaa
- 1 dl juustoraastetta
- 100 g sulatejuustoa
- tai smetanaa
Valmistusohje
- Huuhtele paprikat ja leikkaa niistä kannet irti.
- Voit halutessasi myös puolittaa paprikat.
- Kuumenna öljy pannulla ja paista naudan jauheliha kypsäksi.
- Lisää joukkoon silputtu sipuli ja hienonnetut valkosipulinkynnet.
- Lisää kypsä riisi tai quinoa, suola, mustapippuria myllystä, rakuuna, juustoraaste ja sulatejuusto tai smetana.
- Kuumenna seos ja jaa paprikoiden sisään.
- Kuumenna paprikoita uunivuoassa tai uunipellillä 225-asteisessa uunissa keskiritilätasolla, kunnes paprikat alkavat pehmetä (noin 30 min).
- Nauti täytetyt paprikat raikkaan salaatin kanssa.