Pecorinon makuinen jauheliha-pastavuoka

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

4 arvostelua. Keskiarvo: 4.3/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

  • pasta
  • öljy
  • jauheliha
  • sipuli
  • Santa Maria Chili explosion -mausteseos
  • chilijauhe
  • paprikajauhe
  • suola
  • pastakastike
  • vesi
  • kerma
  • kananmuna

Liha-makaronilaatikkoon voi vaihteeksi käyttää valmiita pastakastikkeita.
Tässä ruoassa on Barillan Pecorino Stagionato-kastiketta, joka sisältää tomaattimurskan ja mausteiden lisäksi lampaanmaidosta valmistettua ricotta-juustoa, Pecorino-juustoa ja vuohenjuustoa.

Pastaksi keitin Barilla Plus -pastaa, joka sisältää mm. Omega-3:sta.
Pasta on hauskan mallinen spiraalipasta.

Löysin kaupasta kivan sarjan erilaisia kuivattuja juustoraasteita purkeissa. Tämä kyseinen raaste on maustettu tomaatilla, valkosipulilla ja paprikalla. Tuote säilyy huoneenlämmössä avaamattomana, avattuna jääkaapissa.

Pecorinon makuinen jauheliha-pastavuoka

vettä + 1 l Barilla Plus -pastaa

tilkka öljyä
600 g jauhelihaa
1 iso sipuli silppuna
Santa Marian Chili Explosion mausteseosta myllystä TAI chilijauhetta ja paprikajauhetta
suolaa
1 prk Barillan Pecorino Stagionato -pastakastiketta
1 pastakastikepurkillinen vettä
2 dl kermaa
3 munaa

Kiehauta vesi ja keitä pastaa reilu viisi minuuttia, ei kuitenkaan ihan kypsäksi.
Kuumenna tilkka öljyä pannussa, paista jauheliha ja sipulisilppu, mausta chilijauheella ja paprikajauheella, sekä suolalla.
Sekoita joukkoon Pecorino Stagionato pastakastike ja purkillinen vettä, sekoita kastike yhdessä valutetun pastan kanssa.
Sekoita keskenään kerma ja munat, kaada seos uunivuokaan muiden ainesten joukkoon.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä