Nacho-jauhelihapaistos ja juustokastiketta

  • 30 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
nacho-jauhelihapaistos
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

78 arvostelua. Keskiarvo: 3.6/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Makuja

Nacho-jauhelihapaistos on ihastuttavaa viikonloppuruokaa, joka valmistuu helposti. Valmista seuraksi herkullinen juustokastike.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 2 rkl öljyä
  • 400 g jauhelihaa
  • 1 sipuli
  • 1 paprika
  • 2-3 valkosipulinkynttä
  • 1 rkl tacomaustetta
  • 1 punainen chilipaprika
  • 400 g tomaattimurskaa
Lisäksi:
  • 200 g nachoja
Juustokastike:
  • 25 g voita TAI
  • 25 g margariinia
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • 3 dl maitoa
  • 200 g cheddarjuustoa

Valmistusohje

  • Kuumenna öljy pannulla ja paista jauheliha ja hienonnettu sipuli.
  • Paloittele paprika ja hienonna valkosipulinkynnet. Lisää muiden ainesten joukkoon ja mausta seos tacomausteella.
  • Hienonna joukkoon vielä chilipaprika ja lisää tomaattimurska.
  • Anna kiehua hiljalleen noin kymmenen minuuttia.
  • Valmista juustokastike.
  • Sulata voi tai margariini.
  • Lisää vehnäjauhot käännellen.
  • Lisää maito ja anna kiehua hiljalleen noin 5-10 minuuttia.
  • Lisää joukkoon cheddarjuusto ja sekoita, kunnes juusto on sulanut.
  • Laita nachot leivinpaperilla vuoratulle uunipellille tai uunivuokaan.
  • Levitä päälle jauhelihaseos ja kaada päälle juustokastike.
  • Kuumenna 200-asteessa noin 10 minuuttia.
  • Tarjoa raikkaan salaatin, guacamolen ja smetanan kanssa.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä