Meksikonpata
- 10 min Työaika
- 40 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 400 g jauhelihaa
- 1 sipuli
- 3 valkosipulinkynttä
- taco-maustetta
- suolaa
- pippurisekoitusta
- 2 dl pitkäjyväistä riisiä
- 5 dl vettä
- 500 g tomaattimurskaa
- 1 punainen paprika
- 200 g pakasteherneitä
- tuoretta persiljaa
- öljyä
Valmistusohje
- Kuumenna öljyä kattilassa.
- Ruskista jauheliha ja sipulisilppu. Mausta tacomausteella ja pippurisekoituksella (+ suolalla).
- Lisää joukkoon riisi ja kääntele hetki kattilassa.
- Mittaa joukkoon vesi ja tomaattimurska.
- Lisää kuutioitu paprika ja valkosipuli.
- Hauduta kannen alla 15-20 minuuttia.
- Lisää loppuvaiheessa herneet, tarkista tässä vaiheessa vielä maku. Lisää tarvittaessa tacomaustetta.
- Silppua pinnalle persiljaa.
- Tarjoa meksikonpata hieman jäähtyneenä.