Juustoinen peruna-jauhelihavuoka

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

57 arvostelua. Keskiarvo: 3.6/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Juustoinen peruna-jauhelihavuoka

Juustoinen peruna-jauhelihavuoka

tilkka öljyä
n. 1,5 kg perunoita kuorittuina ja ohuiksi viipaloituna
3-4 valkosipulinkynttä hienonnettuna
suolaa
tilkka öljyä
400 g jauhelihaa
1 sipuli silppuna
tacomaustetta
200 g Ingmanin Pohjanpoika-sulatejuustoa
2 dl ruokakermaa
n. 1 dl piparminttua hienonnettuna
2 tomaattia viipaleina
100-150 g juustoraastetta

Kuumenna tilkka öljyä kattilassa, lisää joukkoon viipaloidut perunat, kääntele muutama minuutti, lisää valkosipuli ja suola.
Kaada seos uunivuokaan. Kuumenna tilkka öljyä pannussa, paista jauheliha, lisää sipuli ja tacomauste, kääntele hetki.
Lisää joukkoon sulatejuusto ja kerma, kuumenna. Sekoita joukkoon silputtu piparminttu.

Sekoita jauhelihaseos perunoiden joukkoon. Viipaloi pinnalle tomaatit ja ripottele päällimmäiseksi vielä juustoraaste. Paista 200 asteisessa uunissa, kunnes perunat tuntuvat kypsiltä.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä