Jauheliha-nuudelipaistos
- 30 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4-6 annosta
- vesi
- 200 g hokkei-nuudeleita
- 2 rkl öljyä
- 500 g jauhelihaa
- 3-4 valkosipulinkynttä
- 1 rkl tuoretta inkivääriä
- 1 paprika
- 1 kesäsipuli
- 3 kesäporkkanaa
- 100 g mungin ituja
- 1 rkl vahvaa chilikastiketta
- 1 rkl soijakastiketta
- mustapippuria
- 1 ruukku tuoretta korianteria
- 1 ruukku tuoretta minttua
Valmistusohje
- Kiehauta runsas määrä vettä.
- Ota kattila pois liedeltä.
- Upota hokkei-nuudelit hetkeksi kiehuvan kuumaan veteen ja valuta. Nosta sivuun.
- Kuumenna öljy.
- Paista jauheliha ja valkosipulinkynnet.
- Lisää inkivääri, paprika, kesäsipuli, porkkanat ja idut, kääntele hetki.
- Mausta chilikastikkeella ja soijalla, sekä rouhitulla mustapippurilla.
- Lisää joukkoon valutetut nuudelit ja paista hetken aikaa.
- Silppua joukkoon tuoretta korianteria ja minttua.
- Nauti!
- Vinkki! Gluteenitonta ruokaa valmistaessasi käytä nuudelien tilalla esimerkiksi gluteenitonta riisipastaa.