Jauheliha-nachovuoka kasviksilla
- 20 min Työaika
- 35 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 2 x 150 g Myllyn Paras Kaura tortilla chipsejä
- 2 rkl rypsiöljyä
- 500 g jauhelihaa
- 2-3 valkosipulinkynttä
- 2 punasipulia
- tai keltasipulia
- 1 vihreä paprika
- 200 g kesäkurpitsaa
- 2 rkl tacomaustetta
- 250 g salsakastiketta
- 250 g cheddar-sulatejuustoa
Lisäksi
- 100-200 g miniluumutomaatteja
- 1-2 avokadoa
- tuoretta korianteria
- creme fraichea TAI
- smetanaa (vaihtoehto)
Valmistusohje
- Vuoraa uunivuoka leivinpaperilla ja levitä kaura tortilla chipsit pellille.
- Kuumenna öljy pannulla ja paista jauheliha kauttaaltaan.
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja leikkaa puna- tai keltasipulit ohuiksi lohkoiksi.
- Paloittele paprika ja kesäkurpitsa.
- Lisää kasvikset pannulle jauhelihan joukkoon ja kääntele hetki kovalla lämmöllä.
- Lisää tacomauste ja salsakastike ja kuumenna.
- Kaada seos kaura tortilla chipsien päälle.
- Lusikoi päälle cheddar-sulatejuusto.
- Kuumenna 200-asteessa uunin keskiritilätasolla noin 15 minuuttia, kunnes ruoka on lämmin.
- Ripottele valmiin ruoan päälle puolitettuja miniluumutomaatteja, avokadolohkoja ja tuoretta korianteria.
- Tarjoa nachovuoan seuraksi halutessasi smetanaa tai creme fraichea.