Jauheliha-nachovuoka kasviksilla

  • 20 min Työaika
  • 35 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Jauheliha-nachovuoka
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

39 arvostelua. Keskiarvo: 4/5

Ei arvosteluja

Myllyn Paras logo Myllyn Paras logo

Kaupallinen yhteistyö Myllyn Paras

Jauheliha-nachovuoka valmistuu uunipellillä helposti. Miedot chipsit sopivat niin dippailuun kun aterian kanssa tarjottavaksi. Tähän ruokaan voit kätkeä värikkäitä satokauden kasviksia oman makusi mukaan. Kutsu perhe tai ystävät koolle!

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 2 x 150 g Myllyn Paras Kaura tortilla chipsejä
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 500 g jauhelihaa
  • 2-3 valkosipulinkynttä
  • 2 punasipulia
  • tai keltasipulia
  • 1 vihreä paprika
  • 200 g kesäkurpitsaa
  • 2 rkl tacomaustetta
  • 250 g salsakastiketta
  • 250 g cheddar-sulatejuustoa
Lisäksi
  • 100-200 g miniluumutomaatteja
  • 1-2 avokadoa
  • tuoretta korianteria
  • creme fraichea TAI
  • smetanaa (vaihtoehto)

Valmistusohje

  • Vuoraa uunivuoka leivinpaperilla ja levitä kaura tortilla chipsit pellille.
  • Kuumenna öljy pannulla ja paista jauheliha kauttaaltaan.
  • Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja leikkaa puna- tai keltasipulit ohuiksi lohkoiksi.
  • Paloittele paprika ja kesäkurpitsa.
  • Lisää kasvikset pannulle jauhelihan joukkoon ja kääntele hetki kovalla lämmöllä.
  • Lisää tacomauste ja salsakastike ja kuumenna.
  • Kaada seos kaura tortilla chipsien päälle.
  • Lusikoi päälle cheddar-sulatejuusto.
  • Kuumenna 200-asteessa uunin keskiritilätasolla noin 15 minuuttia, kunnes ruoka on lämmin.
  • Ripottele valmiin ruoan päälle puolitettuja miniluumutomaatteja, avokadolohkoja ja tuoretta korianteria.
  • Tarjoa nachovuoan seuraksi halutessasi smetanaa tai creme fraichea.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä