Jauheliha-ananaspannu

  • 10 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
jauheliha-ananaspannu
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

38 arvostelua. Keskiarvo: 4.2/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Tätä nopeaa arkiherkkua voit tuunailla oman maun mukaan. Jauheliha-ananaspannu valmistuu hetkessä ja on vielä helppo tehdä!

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 150 g pekonia pieneksi paloiteltuna
  • 400 g jauhelihaa
  • 1 sipuli silputtuna
  • ripaus suolaa
  • 1 tl paprikajauhetta
  • mustapippuria myllystä
  • 2 prk tomaattipyreetä
  • 3 dl vettä
  • 3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 3 rkl sinappia
  • 1 rkl lihafondia TAI
  • 1 rkl kasvisfondia (vaihtoehto)
  • 2 dl herne-maissi-paprikasekoitusta TAI
  • 2 dl herneitä (vaihtoehto)
  • 225 g ananaspaloja liemineen
  • suolaa

Valmistusohje

  • Ruskista pekoni kuumassa pannussa, lisää jauheliha ja sipulisilppu, paista kypsäksi.
  • Mausta suolalla, paprikajauheella ja mustapippurilla.
  • Sekoita joukkoon tomaattipyree, vesi, valkosipulinkynnet, sinappi ja liha-, tai kasvisfondi.
  • Anna hautua noin kymmenen minuuttia.
  • Lisää herneet ja ananaspalat liemineen. Kuumenna.
  • Tarjoa ananas-jauhelihapannu riisin tai keitettyjen perunoiden kanssa.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä