Jauheliha-ananaspannu
- 10 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 150 g pekonia pieneksi paloiteltuna
- 400 g jauhelihaa
- 1 sipuli silputtuna
- ripaus suolaa
- 1 tl paprikajauhetta
- mustapippuria myllystä
- 2 prk tomaattipyreetä
- 3 dl vettä
- 3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
- 3 rkl sinappia
- 1 rkl lihafondia TAI
- 1 rkl kasvisfondia (vaihtoehto)
- 2 dl herne-maissi-paprikasekoitusta TAI
- 2 dl herneitä (vaihtoehto)
- 225 g ananaspaloja liemineen
- suolaa
Valmistusohje
- Ruskista pekoni kuumassa pannussa, lisää jauheliha ja sipulisilppu, paista kypsäksi.
- Mausta suolalla, paprikajauheella ja mustapippurilla.
- Sekoita joukkoon tomaattipyree, vesi, valkosipulinkynnet, sinappi ja liha-, tai kasvisfondi.
- Anna hautua noin kymmenen minuuttia.
- Lisää herneet ja ananaspalat liemineen. Kuumenna.
- Tarjoa ananas-jauhelihapannu riisin tai keitettyjen perunoiden kanssa.