Italianpata
- 15 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 1 sipuli
- 2-3 valkosipulinkynttä
- 2 rkl rypsiöljyä TAI
- 2 rkl oliiviöljyä (vaihtoehto)
- 400 g jauhelihaa
- ½ tl suolaa
- mustapippuria myllystä
- 400 g tomaattimurskaa
- 4 dl vettä
- 2 dl rakettispagettia TAI muuta pastaa
- 200 g pakasteherneitä
- 100 g sulatejuustoa
- tuoretta basilikaa
Lisäksi:
- juustoraastetta
Valmistusohje
- Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
- Kuumenna öljy paistokasarissa.
- Kuullota sipulia ja valkosipulia hetki.
- Lisää jauheliha ja paista kauttaaltaan. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Lisää joukkoon tomaattimurska ja vesi.
- Kiehauta. Lisää rakettispagetti tai muu pasta.
- Anna kiehua hiljalleen noin viisi minuuttia.
- Lisää pakasteherneet ja sulatejuusto.
- Kuumenna, kunnes pasta on sopivan kypsää.
- Tarkista maku. Lisää joukkoon tuoretta basilikaa.
- Tarjoa seuraksi juustoraastetta. Nauti italianpata hiukan jäähtyneenä.