Gluteeniton liha-makaronilaatikko
- 20 min Työaika
- 1 h Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- vesi
- 400 g gluteeniton makaroni
- 1 tl suola
- 1 rkl öljy
- 400 g jauheliha
- 1 sipuli
- mustapippuri
- paprikajauhe
- ½-1 punainen paprika
- 8 dl maito
- 3 muna
- 150 g juustoraaste
Gluteenittomien raaka-aineiden valikoima on onneksi ilahduttavasti kasvanut viimeisinä vuosina. Muistattehan, että juuri teidän mielipiteet ovat tärkeitä tuotteita valmistaville yrityksille. Antakaa palautetta ja jättäkää toiveita. Näin teillä on mahdollisuus vaikuttaa mitä kauppojen valikoimista löytyy.
Gluteeniton liha-makaronilaatikko
4-5 annosta
vettä
400 g gluteenitonta makaronia (esim. Semper Maccheroni)
½ tl suolaa
1 rkl öljyä
400 g jauhelihaa
1 iso sipuli silppuna
n. ½ tl suolaa
mustapippuria
ripaus paprikajauhetta
½-1 punainen paprika
8 dl maitoa
3 munaa
suolaa
150 g juustoraastetta
Laita reilusti vettä kattilaan ja kiehauta. Lisää gluteeniton makaroni ja suola. Anna kiehua, kunnes makaroni on lähes kypsää. Valuta.
Kuumenna öljy pannussa. Paista jauheliha ja sipulisilppu. Mausta suolalla, mustapippurilla ja paprikajauheella.
Lisää joukkoon paprikasuikaleet ja kääntele hetki.
Kaada seos valutettujen makaronien kanssa uunivuokaan ja sekoita tasaiseksi.
Vatkaa maito, munat, ripaus suolaa ja juustoraaste keskenään ja lisää uunivuokaan.
Paista 200 asteessa noin 40 minuuttia, tai kunnes muna-maito on hyytynyt ja pinta on kauniin värinen.