Roquefort-viikunatrifle
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
6 annosta
- 2½ dl vispikerma
- 250 g Galbani Mascarponejuusto
- 300 g viikunamarmeladi
- (vaihtoehto) viikunahillo
- 1 tl vaniljasokeri
- 200-300 g Roquefort Societe sinihomejuusto
- 150-200 g piparkakku
Joulujälkiruoaksi sopiva suolaisen makea jälkiruoka maistuu sinihomejuuston ystäville. Tämä on helppo valmistaa suurellekin joukolle. Kokoa annoskulhoihin tai isoon maljaan, josta jokainen voi annostella oman annoksensa.
Roquefort-viikunatrifle
6 annosta
2½ dl vispikermaa
250 g Galbani Mascarponejuustoa
300 g viikunamarmeladia tai -hilloa
1 tl vaniljasokeria
200-300 g Roquefort Societe sinihomejuustoa
150-200 g piparkakkuja
Vaahdota vispikerma ja vatkaa joukkoon mascarponejuusto ja viikunamarmeladi tai -hillo. Mausta seos vaniljasokerilla.
Murenna piparkakut reiluiksi muruiksi.
Kokoa annos kerroksittain siten, että laitat päällekkäin viikuna-mascarponevaahtoa, Roquefort Societe sinihomejuustoa ja piparkakkumuruja.
Tarjoa!