Lakritsinen luumu-kaurapaistos
- 15 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Kaupallinen yhteistyö Kouvolan Lakritsi
Lakritsinen luumu-kaurapaistos on ihana makean hapokas jälkiruoka maistuu lakritsisen kinuskiselta. Mikä mahtava makukombo. Kokeile! Kouvolan Lakritsin tuotteita saat hyvin varustelluista marketeista ja K-Kauppiaat tilaavat niitä asiakkaiden toiveista, jos ei hyllystä löydykään.
>> Tutustu myös Kouvolan Lakritsin verkkokauppaan <<Advertising information
Ainekset
6 annosta
- 1 l kivettömiä luumuja TAI
- 1 l kriikunoita (vaihtoehto)
- 1 tl Kouvolan Lakritsi Lakritsijauhetta
- 1 tl vaniljasokeria
Kuorrute:
- 100 g voita TAI
- 100 g margariinia (vaihtoehto)
- 2 dl sokeria
- 3 dl kaurahiutaleita
- 2 tl Kouvolan Lakritsi Lakritsijauhetta
Lisäksi:
- 2 ½ dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
- Kouvolan Lakritsi Lakritsi-kinuskikastiketta
Valmistusohje
- Huuhtele luumut tai kriikunat ja poista siemenet.
- Laita ainekset uunivuokaan ja ripottele pinnalle lakritsijauhetta ja vaniljasokeria.
- Nypi voi tai margariini, sokeri, kaurahiutaleet ja lakritsijauhe keskenään ja levitä luumujen tai kriikunoiden päälle.
- Laita 200 asteiseen uuniin noin 15-20 minuutiksi tai kunnes pinta on kauniin värinen.
- Tarjoa luumu-kaurapaistoksen seuraksi vaahtoutuvaa vaniljakastiketta ja lakritsi-kinuskikastiketta.