Lakritsi-jäätelökääretorttu
- 20 min Työaika
- 2 h 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit


Kaupallinen yhteistyö Kouvolan Lakritsi
Tässä on nyt sellainen lakritsiherkku, että alta pois! Jos mietit jo kesäjuhliesi tarjoiluja, tässä on yksi erinomainen vaihtoehto. Valmista hyvissä ajoin pakastimeen valmiiksi torttu tai useampi ja ota sieltä tarpeen mukaan. Leikkaa paloiksi ja tarjoa!
Kouvolan Lakritsin tuotteita voit ostaa jo useimmista marketeista ja helpoiten saat niitä tilaamalla Kouvolan Lakritsin verkkokaupasta.
Tutustu Kouvolan Lakritsi -tuotteisiinAdvertising information
Ainekset
12 annosta
- 4 kananmunaa
- 1 ½ dl sokeria
- 1 ½ dl perunajauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
Täyte:
- 1 l vaniljajäätelöä
- 1 dl Kouvolan Lakritsi Lakritsikastiketta
- 1 dl Kouvolan Lakritsi Lakritsipaloja
Valmistusohje
- Riko kananmunat kulhoon ja lisää joukkoon sokeri.
- Vaahdota kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat ainekset ja sekoita varovasti sekaisin.
- Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 225 asteessa uunin keskiritilätasolla noin 7 minuuttia.
- Kumoa torttu sokeroidulle leivinpaperille. Leikkaa vaniljajäätelöstä aivan ohuita viipaleita. Jäätelön tulee riittää koko torttulevylle.
- Laita jäätelöpalat tortun päälle ja valuta päälle lakritsikastiketta. Revi lakritsipaloja hieman pienemmiksi ja ripottele sinne tänne jäätelön päälle.
- Kääri torttu rullalle ja laita pakastimeen muutamaksi tunniksi tai yön yli.
- Leikkaa viipaleiksi ja nosta tarjolle.
- Vinkki! Tarjoa seuraksi lakritsikastiketta.
