Lakka-leipäjuustomaljat

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
lakka-leipäjuustomaljat
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

59 arvostelua. Keskiarvo: 3.4/5

Ei arvosteluja

Maalahden Limppu logo Maalahden Limppu logo

Kaupallinen yhteistyö Maalahden Limppu

Lakka-leipäjuustomaljat on ihana jälkiruoka, joka valmistuu muutamasta raaka-aineesta. Rapeaksi paahdetut vaniljalla maustetut Maalahden Limppu -leipäkuutiot maistuvat kermavaahdon, lakkahillon ja lämpimien leipäjuustokuutioiden kanssa. Sopii arjen herkutteluun ja vaikka juhlatarjottavaksi. Lakkahillon tilalla voit käyttää myös puolukka- tai karpalohilloa.

Advertising information

Video: Lakka-leipäjuustomaljat

Ainekset

6 annosta
  • n. 150 g Maalahden Limppu - viipaleina
  • 1 tl vaniljasokeria
Lisäksi:
  • 1 dl kuohukermaa
  • 1 tl vaniljasokeria
  • ripaus sokeria
  • 200 g leipäjuustoa
  • 1-2 dl lakkahilloa

Valmistusohje

  • Leikkaa Maalahden Limppu -leipäviipaleet kuutioiksi ja paahda kuumalla pannulla vaniljasokerin kanssa rapeiksi. Jäähdytä.
  • Vaahdota kuohukerma ja mausta vaniljasokerilla ja sokerilla.
  • Leikkaa leipäjuusto kuutioiksi ja kääntele hetki kuumalla pannulla.
  • Jaa rapeat leipäkuutiot, kermavaahto, lakkahillo ja leipäjuusto kerroksittain maljoihin ja tarjoa lakka-leipäjuustomaljat!
lakka-leipäjuustomaljat

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä