Lakka-leipäjuustomaljat
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Kaupallinen yhteistyö Maalahden Limppu
Lakka-leipäjuustomaljat on ihana jälkiruoka, joka valmistuu muutamasta raaka-aineesta. Rapeaksi paahdetut vaniljalla maustetut Maalahden Limppu -leipäkuutiot maistuvat kermavaahdon, lakkahillon ja lämpimien leipäjuustokuutioiden kanssa. Sopii arjen herkutteluun ja vaikka juhlatarjottavaksi. Lakkahillon tilalla voit käyttää myös puolukka- tai karpalohilloa.
Advertising information
Video: Lakka-leipäjuustomaljat
Ainekset
6 annosta
- n. 150 g Maalahden Limppu - viipaleina
- 1 tl vaniljasokeria
Lisäksi:
- 1 dl kuohukermaa
- 1 tl vaniljasokeria
- ripaus sokeria
- 200 g leipäjuustoa
- 1-2 dl lakkahilloa
Valmistusohje
- Leikkaa Maalahden Limppu -leipäviipaleet kuutioiksi ja paahda kuumalla pannulla vaniljasokerin kanssa rapeiksi. Jäähdytä.
- Vaahdota kuohukerma ja mausta vaniljasokerilla ja sokerilla.
- Leikkaa leipäjuusto kuutioiksi ja kääntele hetki kuumalla pannulla.
- Jaa rapeat leipäkuutiot, kermavaahto, lakkahillo ja leipäjuusto kerroksittain maljoihin ja tarjoa lakka-leipäjuustomaljat!