Kinuski-lakritsivaahtoa, piparkakkua ja marenkia
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Kaupallinen yhteistyö Kouvolan Lakritsi
Valmista helppo jälkiruokatarjottava ja vaihda piparkakut muina vuodenaikoina toisiin kekseihin. Voit myös laittaa joukkoon erilaisia tuoreita marjoja ja hedelmiä. Kouvolan Lakritsin tuotteita löydät hyvin varusteltujen markettien valikoimista ja Kouvolan Lakritsin verkkokaupasta.
Advertising information
Ainekset
6-8 annosta
- 2 dl kuohukermaa
- 200 g mascarponejuustoa
- 1 prk Kouvolan Lakritsi Kinuski-lakritsikastiketta
- 2-4 dl pakastettuja karpaloita TAI
- 2-4 dl puolukoita
- 10 ohutta piparkakkua
- 10 pientä marenkia
Valmistusohje
- Vaahdota kuohukerma. Vatkaa joukkoon mascarponejuusto ja kinuski-lakritsikastike.
- Jaa seos juomalaseihin tai annoskulhoihin.
- Jaa pinnalle karpalot.
- Murusta joukkoon piparkakkuja ja marenkeja.
- Valuta halutessasi valuttaa pinnalle hieman kinuski-lakritsikastiketta.