Grillinektariini

  • 10 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

3 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Myllyn Paras logo Myllyn Paras logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 4 nektariini
  • 25 g voi
  • 1 dl Myllyn Paras auringonkukansiemen-mansikkagranola
  • 1 tl vaniljasokeri
  • ½ l vaniljajäätelö
  • hunaja
  • siirappi

Kesällä jälkiruokakin valmistetaan helposti grillin äärellä. Monet hedelmät kypsyvät upeiksi grillin lämmössä. Seuraksi voi pyöräyttää pallon vaniljajäätelöä.

Grillinektariini
4 annosta

4 nektariinia
25 g voita
1 dl Myllyn Paras auringonkukansiemen-mansikkagranolaa
1 tl vaniljasokeria

Lisäksi:
½ l vaniljajäätelöä
hunajaa tai siirappia

Huuhtele nektarit ja halkaise kahteen osaan. Poista siemen.
Laita puolikkaat leikkauspinta alaspäin grilliparilalle ja grillaa pintaan kaunis väri. Sekoita voi ja auringonkukansiemen-mansikkagranola sekä vaniljasokeri keskenään. Pyöritä käsissä tiiviitä palloja seoksesta ja painele grillinektarien keskelle.
Jatka grillaamista leikkauspinta ylöspäin kuvun alla, kunnes nektarit ovat lämpimiä ja granolaseos rapeaa.
Tarjoa vaniljajäätelön kanssa. Valuta pinnalle halutessasi vielä hunajaa tai siirappia.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä