Grillinektariini
- 10 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 4 nektariini
- 25 g voi
- 1 dl Myllyn Paras auringonkukansiemen-mansikkagranola
- 1 tl vaniljasokeri
- ½ l vaniljajäätelö
- hunaja
- siirappi
Kesällä jälkiruokakin valmistetaan helposti grillin äärellä. Monet hedelmät kypsyvät upeiksi grillin lämmössä. Seuraksi voi pyöräyttää pallon vaniljajäätelöä.
Grillinektariini
4 annosta
4 nektariinia
25 g voita
1 dl Myllyn Paras auringonkukansiemen-mansikkagranolaa
1 tl vaniljasokeria
Lisäksi:
½ l vaniljajäätelöä
hunajaa tai siirappia
Huuhtele nektarit ja halkaise kahteen osaan. Poista siemen.
Laita puolikkaat leikkauspinta alaspäin grilliparilalle ja grillaa pintaan kaunis väri. Sekoita voi ja auringonkukansiemen-mansikkagranola sekä vaniljasokeri keskenään. Pyöritä käsissä tiiviitä palloja seoksesta ja painele grillinektarien keskelle.
Jatka grillaamista leikkauspinta ylöspäin kuvun alla, kunnes nektarit ovat lämpimiä ja granolaseos rapeaa.
Tarjoa vaniljajäätelön kanssa. Valuta pinnalle halutessasi vielä hunajaa tai siirappia.