Granola-kerrosjälkiruoka (vegaaninen)
- 15 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit

Granola-kerrosjälkiruoka yhdistää rapean granolan, täyteläisen jogurtin ja raikkaat marjat tai hedelmät houkuttelevaksi ja helposti valmistettavaksi herkuksi. Kauniisti asetellut kerrokset tekevät tästä jälkiruoasta yhtä silmänruokaa kuin makuelämyksenkin. Vegaaneille sopiva jälkiruoka sopii tarjottavaksi toki muillekin. Tarjoa jälkiruokana kauniista annosmaljoista.
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 2 dl vegaanista kerman kaltaista valmistetta
- 300 g vegaanista kreikkalaistyyppistä gurttia
- maun mukaan sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
Kinuskikastike:
- 2 dl kuumennuksen kestävää vegaanista kerman kaltaista valmistetta
- 1 dl fariinisokeria
Lisäksi:
- rapeaa granolaa
- 2 dl pensasmustikoita
- 2 dl vadelmia
Valmistusohje
- Vaahdota vegaaninen kerman kaltainen valmiste.
- Vatkaa joukkoon vegaaninen gurtti ja mausta sokerilla ja vaniljasokerilla.
- Valmista vegaaninen kinuskikastike.
- Laita kuumennuksen kestävä kerman kaltainen valmiste kattilaan ja lisää sokeri.
- Hämmennä liedellä, kunnes kinuskikastike sakenee. Jaa seokset jälkiruokakulhoihin granolan ja marjojen kanssa.
- Valuta pinnalle vielä kinuskikastiketta.