Granola-kerrosjälkiruoka (vegaaninen)

  • 15 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
granola-kerrosjälkiruoka
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Granola-kerrosjälkiruoka yhdistää rapean granolan, täyteläisen jogurtin ja raikkaat marjat tai hedelmät houkuttelevaksi ja helposti valmistettavaksi herkuksi. Kauniisti asetellut kerrokset tekevät tästä jälkiruoasta yhtä silmänruokaa kuin makuelämyksenkin. Vegaaneille sopiva jälkiruoka sopii tarjottavaksi toki muillekin. Tarjoa jälkiruokana kauniista annosmaljoista.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 2 dl vegaanista kerman kaltaista valmistetta
  • 300 g vegaanista kreikkalaistyyppistä gurttia
  • maun mukaan sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
Kinuskikastike:
  • 2 dl kuumennuksen kestävää vegaanista kerman kaltaista valmistetta
  • 1 dl fariinisokeria
Lisäksi:
  • rapeaa granolaa
  • 2 dl pensasmustikoita
  • 2 dl vadelmia

Valmistusohje

  • Vaahdota vegaaninen kerman kaltainen valmiste.
  • Vatkaa joukkoon vegaaninen gurtti ja mausta sokerilla ja vaniljasokerilla.
  • Valmista vegaaninen kinuskikastike.
  • Laita kuumennuksen kestävä kerman kaltainen valmiste kattilaan ja lisää sokeri.
  • Hämmennä liedellä, kunnes kinuskikastike sakenee. Jaa seokset jälkiruokakulhoihin granolan ja marjojen kanssa.
  • Valuta pinnalle vielä kinuskikastiketta.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä