Gluteenittomat letut

  • 10 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

17 arvostelua. Keskiarvo: 3.9/5

Ei arvosteluja

Semper logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

30 annosta
  • 5 dl maito
  • 2 kananmuna
  • 2 dl Semper FIN MIX -gluteeniton jauhoseos
  • 1 dl Semper Tattari&Teff gluteeniton jauhoseos
  • suola
  • sokeri
  • ½ dl öljy
  • (vaihtoehto) voi
  • (vaihtoehto) margariini

Gluteenittomat letut ovat aivan yhtä herkullisia kuin vehnäjauhoistakin valmistetut.
Anna taikinan mielellään turvota hetki ennen paistamista.
Tarjoa hillon tai marjojen kanssa.

Gluteenittomat letut
25-30 kpl

5 dl maitoa
2 munaa
2 dl Semper Fin Mix -jauhoseosta
1 dl Semper Tattari&Teff -jauhoseosta
ripaus suolaa
ripaus sokeria
½ dl öljyä tai sulatettua voita tai margariinia

Paistamiseen:
öljyä tai voita

Mittaa maito kulhoon ja sekoita joukkoon munat. Lisää Fin Mix ja Tattari&Teff -jauhoseos, sekä ripaus suolaa ja sokeria.
Sekoita lopuksi öljy tai sulatettu voi tai margariini.
Anna taikinan turvota 15-30 minuuttia.

Paista kuumalla lettupannulla öljyssä tai voissa molemmin puolin.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä