Gluteenittomat letut
- 10 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
30 annosta
- 5 dl maito
- 2 kananmuna
- 2 dl Semper FIN MIX -gluteeniton jauhoseos
- 1 dl Semper Tattari&Teff gluteeniton jauhoseos
- suola
- sokeri
- ½ dl öljy
- (vaihtoehto) voi
- (vaihtoehto) margariini
Gluteenittomat letut ovat aivan yhtä herkullisia kuin vehnäjauhoistakin valmistetut.
Anna taikinan mielellään turvota hetki ennen paistamista.
Tarjoa hillon tai marjojen kanssa.
Gluteenittomat letut
25-30 kpl
5 dl maitoa
2 munaa
2 dl Semper Fin Mix -jauhoseosta
1 dl Semper Tattari&Teff -jauhoseosta
ripaus suolaa
ripaus sokeria
½ dl öljyä tai sulatettua voita tai margariinia
Paistamiseen:
öljyä tai voita
Mittaa maito kulhoon ja sekoita joukkoon munat. Lisää Fin Mix ja Tattari&Teff -jauhoseos, sekä ripaus suolaa ja sokeria.
Sekoita lopuksi öljy tai sulatettu voi tai margariini.
Anna taikinan turvota 15-30 minuuttia.
Paista kuumalla lettupannulla öljyssä tai voissa molemmin puolin.