Gluteeniton pannukakku

  • 10 min Työaika
  • 40 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Gluteeniton pannukakku
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

343 arvostelua. Keskiarvo: 3.6/5

Ei arvosteluja

Semper logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Semper

Gluteeniton pannukakku on yhtä herkullinen kuin vehnäjauhoillakin valmistettu. Makueroa ei huomaa, joten voit hyvin valmistaa gluteenittoman pannukakun isollekin joukolle.
Pakasta halutessasi osa myöhempää herkuttelua varten!

Advertising information

Ainekset

10 annosta
  • 1 l maitoa
  • 4 kananmunaa
  • 6 dl Semper FIN MIX -jauhoseosta
  • 1 tl suola
  • 4 rkl voita TAI
  • 4 rkl margariinia TAI
  • 4 rkl ruokaöljyä (vaihtoehto)

Valmistusohje

  • Mittaa maito kulhoon ja sekoita joukkoon rikotut munat, sekä suola.
  • Lisää Semper FIN MIX -jauhoseos ja sekoita tasaiseksi.
  • Lisää sulatettu voi, margaiini tai ruokaöljy sekoittaen.
  • Kaada seos leivinpaperilla vuoratulle reunalliselle uunipannulle ja kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
  • Tarjoa gluteenittoman pannukakun seuraksi hilloa ja halutessasi kermavaahtoa tai vaniljajäätelöä.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä