Gluteeniton pannukakku
- 10 min Työaika
- 40 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
10 annosta
- 1 l maitoa
- 4 kananmunaa
- 6 dl Semper FIN MIX -jauhoseosta
- 1 tl suola
- 4 rkl voita TAI
- 4 rkl margariinia TAI
- 4 rkl ruokaöljyä (vaihtoehto)
Valmistusohje
- Mittaa maito kulhoon ja sekoita joukkoon rikotut munat, sekä suola.
- Lisää Semper FIN MIX -jauhoseos ja sekoita tasaiseksi.
- Lisää sulatettu voi, margaiini tai ruokaöljy sekoittaen.
- Kaada seos leivinpaperilla vuoratulle reunalliselle uunipannulle ja kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
- Tarjoa gluteenittoman pannukakun seuraksi hilloa ja halutessasi kermavaahtoa tai vaniljajäätelöä.