Appelsiinirahka

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
appelsiinirahka
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

46 arvostelua. Keskiarvo: 3.5/5

Ei arvosteluja

Bonne logo vaalea Bonne logo

Resepti on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Bonnen kanssa.

Tämä raikas appelsiinirahka sopii piparkakuilla höystettynä erinomaisesti joulujälkiruoaksi ja sellaisenaan milloin tahansa. Kokeile myös kakun täytteenä.

Oletko jo tutustunut Bonne 100 prosenttiseen Appelsiinisoseeseen? Herkullisen raikas sose sopii mainiosti ruoanlaittoon, leivontaan ja jälkiruokien valmistukseen.

Käy tutustumassa tuotteisiin

Advertising information

Ainekset

8 annosta
  • 5 dl kuohukermaa
  • 250 g maitorahkaa
  • 3 dl Bonne Premium Appelsiinisosetta 100%
  • maun mukaan vaniljatankoa rouhittuna TAI
  • 2 tl vaniljasokeria (vaihtoehto)
  • ripaus kanelia
  • ½ dl sitruslikööriä (halutessasi)
Lisäksi:
  • 8 piparkakkua
  • 100 g valkosuklaata
  • 2 dl Bonne Premium Appelsiinisosetta 100%

Valmistusohje

  • Vaahdota kuohukerma ja vatkaa joukkoon maitorahka ja appelsiinisose.
  • Rouhi joukkoon vaniljatankoa tai lisää vaniljasokeria ja sokeria.
  • Mausta halutessasi ripauksella kanelia ja sitrusliköörillä. Mikäli tarjoat jälkiruokaa myös lapsille, kuumenna likööri kiehumispisteeseen ennen sen lisäämistä joukkoon.
  • Tarkista maku.
  • Murenna piparkakut ja leikkaa valkosuklaa veitsellä karkeaksi rouheeksi.
  • Jaa appelsiinirahka annoskulhoihin ja ripottele pinnalle piparkakkumuruja ja valkosuklaarouhetta.
  • Valuta appelsiinirahkan päälle appelsiinisosetta.
  • Tarjoa!
  • Vinkki! Voit koota annoksen myös isoon annoskulhoon.
appelsiinirahka

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä