Ahvenanmaan pannukakku
- 15 min Työaika
- 45 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
Mannapuuro:
- 5 dl maitoa
- ¾ dl mannasuurimoita
Lisää jäähtyneeseen puuroon:
- 4 kananmunaa
- 1 dl sokeria
- ½ l maitoa
- 2 dl vehnäjauhoja
- 1 tl kardemummaa
- 1½ tl vaniljasokeria
Lisäksi:
- mansikkahilloa
- mustikoita
Valmistusohje
- Kiehauta mannapuuroa varten maito. Lisää mannasuurimot vähitellen joukkoon koko ajan vatkaten.
- Anna kiehua miedolla lämmöllä viitisen minuuttia.
- Lisää jäähtyneeseen puuroon munat, sokeri ja maito, sekä vehnäjauhot, kardemumma ja vaniljasokeri.
- Sekoita taikina tasaiseksi.
- Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
- Paista 225 asteisessa uunissa keskiritilätasolla noin 30 minuuttia.
- Sekoita hillon joukkoon jäiset mustikat ja tarjoa lämpimän pannukakun kanssa.
- Kokeile myös omenaraastetta tai soseutettua banaania hillon joukossa.
- Todella hyvää!