Mansikkainen ruusu-valkosuklaajäätelö

  • 5 min Työaika
  • 6 h Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
ruusu-valkosuklaajäätelö
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

12 arvostelua. Keskiarvo: 3.1/5

Ei arvosteluja

Kaupallinen yhteistyö Makuja

Ihana kesäinen ruusu-valkosuklaajäätelö maistuu vaikka juhlatarjoiluna. Valmista pakastimeen ja tarjoa sopivana hetkenä. Pyöräytä palloiksi ja nauti kulhosta tai vohveliin laitettuna.

Advertising information

Ainekset

6-8 annosta
  • 5 dl kuohukermaa
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 400 g makeutettua kondensoitua maitoa
  • 100 g sulatettua valkosuklaata
  • 50 g rouhittua valkosuklaata
  • 200 g tuoreita mansikoita
  • 2-3 rkl kuivattuja syötäviä kukkia
  • loraus ruusuvettä varovasti annostellen

Valmistusohje

  • Vaahdota kuohukerma.
  • Vatkaa joukkoon vaniljasokeri ja makeutettu kondensoitu maito.
  • Paloittele valkosuklaa lautaselle ja sulata mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä välillä sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut.
  • Rouhi osa valkosuklaasta ja kuutioi mansikat. Jätä molempia hieman pinnalle.
  • Sekoita kaikki ainekset keskenään ja mausta lopuksi varovasti, vähän kerrallaan ruusuvedellä, kunnes saat sopivan ruusuisen maun.
  • Kaada seos vuokaan ja painele pinnalle hieman kuivattuja kukkia, valkosuklaarouhetta ja mansikoita
  • Laita pakastimeen, kunnes jäätelö on jähmettynyt.
  • Ota palloja jäätelöstä ja tarjoa!
ruusu-valkosuklaajäätelö

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä