Mansikkainen ruusu-valkosuklaajäätelö
- 5 min Työaika
- 6 h Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
6-8 annosta
- 5 dl kuohukermaa
- 2 tl vaniljasokeria
- 400 g makeutettua kondensoitua maitoa
- 100 g sulatettua valkosuklaata
- 50 g rouhittua valkosuklaata
- 200 g tuoreita mansikoita
- 2-3 rkl kuivattuja syötäviä kukkia
- loraus ruusuvettä varovasti annostellen
Valmistusohje
- Vaahdota kuohukerma.
- Vatkaa joukkoon vaniljasokeri ja makeutettu kondensoitu maito.
- Paloittele valkosuklaa lautaselle ja sulata mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä välillä sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut.
- Rouhi osa valkosuklaasta ja kuutioi mansikat. Jätä molempia hieman pinnalle.
- Sekoita kaikki ainekset keskenään ja mausta lopuksi varovasti, vähän kerrallaan ruusuvedellä, kunnes saat sopivan ruusuisen maun.
- Kaada seos vuokaan ja painele pinnalle hieman kuivattuja kukkia, valkosuklaarouhetta ja mansikoita
- Laita pakastimeen, kunnes jäätelö on jähmettynyt.
- Ota palloja jäätelöstä ja tarjoa!