Melonijäätelö
- 20 min Työaika
- 12 h 20 min Valmistusaika
- Keskitaso Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Kaupallinen yhteistyö Aromi Artesaani
Itse valmistettu melonijäätelö valmistuu vain muutamasta raaka-aineesta. Koristele jäätelö halutessasi erilaisilla marjoilla tai hedelmäpaloilla, marengilla, rouhitulla suklaalla tai tarjoa seuraksi marja- tai hedelmäkastiketta. Erilaisilla aromeilla saat jäätelöihin aivan uniikin maun. Tämä rengasvuokaan valmistettu jäätelö on valmistettu verkkokauppa Aromi Artesaanin runsaasta yli 50 eri aromin valikoimasta löytyneestä meloniaromista. Nappaa tämä reseptivinkki vaikkapa tuleviin kesäjuhliin. Jäätelöt valmistuvat muutamassa minuutissa ja voit ottaa niitä pakastimesta tarjolle aina tarpeen mukaan.
Tutustu Aromi Artesaanin tuotteisiinAdvertising information
Ainekset
12 annosta
- 5 dl kuohukermaa
- 4 dl makeutettua kondensoitua maitoa
- n. 30 tippaa Aromi Artesaani Meloniaromia tai muuta aromia tai maun mukaan
- 2 tl vaniljasokeria
Koristeluun:
- 1 passionhedelmä
- 100-200 g vadelmia
- muutama marenki
Valmistusohje
- Vaahdota kuohukerma ja vatkaa joukkoon makeutettu kondensoitu maito.
- Mausta meloniaromilla ja halutessasi vaniljasokerilla. Laita ensin vähän ja sekoita.
- Tarkista maku. Lisää aromia sen verran, että saat mieluisan makuisen jäätelön.
- Laita seos rengasvuokaan tai kulhoon ja suojaa kelmulla tai kannella.
- Laita pakastimeen yön yli. Kumoa tarjoiluvadille.
- Koristele vadelmilla, passionhedelmän siemenillä ja murustetulla marengilla.
- Tarjoa melonijäätelö heti!